Kampjes

Happy Me!!


Doelgroep: tweede tot vijfde leerjaar


Oproep aan alle avonturiers van het 2e tot 5e leerjaar! Ga je mee met ons op reis naar Happy-land? Ondek onderweg je superkachten en verborgen talenten tijdens dit drie-daagse avontuur. Vergeet je kapiteinspet en je kompas niet !


Rode draad door deze driedaagse is het geluksspel van Leo Bormans. We zetten in op samenwerken, omgaan met emoties en impulsen, aanpassen aan nieuwe situaties, sturen van gedrag en gedachten. Via krachtige, laagdrempelige en speelse oefeningen en interacties, leren we deze skills ontwikkelen en oefenen we ze in kleine groepjes.


Data:


Deelnameprijs: 150 €

Lef!


Doelgroep: zesde leerjaar, eerste en tweede middelbaar


Er staan spannende dingen te gebeuren: de naderende puberteit , misschien een nieuwe grote school, stilletjes aan wat meer vrijheid, nieuwe vrienden, nieuwe keuzes die gemaakt moeten worden....

Pittige uitdagingen die jongeren soms onzeker maken! Wie ben je? Wat doe je graag? Wat zijn je talenten en valkuillen? Waar wil je naartoe...?


Deze leuke, avontuurlijke en boeiende driedaagse rond sociale vaardigheden is bedoeld om het zelfvertrouwen van jongeren van het 6e leerjaar en de eerste graag van middelbaar een boost te geven. We gaan samen op zoek naar antwoorden op vragen als :

Hoe ga ik om met al die veranderingen? Wat gebeurt er in mijn brein?

Hoe maak ik nieuwe vrienden?

Hoe blijf ik stevig in mijn schoenen staan? Hoe kom ik op voor mezelf?

Hoe voorkom ik faalangst? Hoe motiveer ik mezelf?


Data: 


Deelnameprijs: 150 €

Sterk als een boom, groeien in je eigen kracht!


Doelgroep: eerste tot zesde leerjaar


Zomerkampje in samenwerking met Yoga home Schoten


Voormiddag: We werken in kleine groepjes rond zelfvertrouwen, assertiviteit, mindset, veerkracht...

Namiddag: hier maken we een brug naar yoga home Schoten waar we dezelfde thema's verder uitwerken met lichaamsgerichte oefeningen volgens de kinderyoga principes.


Data:  


Deelnameprijs: 245 euro (per dag twee gezonde tussendoortjes inbegrepen)

Kiplekker in je vel


Doelgroep: derde kleuterklas en eerste leerjaar


Op een speelse en creatieve manier gaan we aan de slag met thema's als mindset, zelfvertrouwen, faalangst, fouten durven maken, omgaan met elkaar, opkomen voor jezelf, ontspanning in je hoofd en in je lijf...


Kortom: leer samen met ons hoe je je ' Kiplekker ' in je velletje kan voelen!Deelnameprijs: 95 €